Søndagens gudstjeneste med dåb, nadver, prædiken og salmesang, der får kirketaget til at lette - er pulsslaget i valgmenighedens liv.

Her på siden kan du se, hvornår der er gudstjeneste. De øvrige arrangementer findes i kalenderen til højre samt på forsiden.

Klik her for at læse bibelteksterne til den kommende søndag!

(Når du trykker på linket, åbner Bibelselskabets hjemmeside)

Tidspunkter for gudstjenester fremgår af kalenderen til højre på siden.

Herunder kan du se eller gense de video-hilsner, der blev lavet i corona-nedlukningen.

Onsdagssang: Godmorgen, lille land

Her kommer den sidste onsdagssang, som er den fine sang "Godmorgen lille land". Den blev skrevet til storebæltsbroens indvielse.

Vi har desværre ikke rettighederne til at trykke teksten, så I må finde teksten i højskolesangbogen (18.udgave).

God onsdag til jer alle. Kærlig hilsen Karen Margrethe, Pelle, Marie og Anna.

Onsdagssang: Det dufter lysegrønt af græs

Så er der en ny onsdagssang parat. Denne gang er det "Det dufter lysegrønt af græs", sunget af vores dygtige kirkesanger Pelle og med vores allesammens Karen Margrethe ved klaveret.

God forårsdag til jer alle.

3. maj - 3. søndag efter påske

Vi håber virkelig, at kirkerne snart kan få lov at åbne. Men endnu en gang må I her nøjes med en lille video-hilsen fra kirken.
God søndag til jer alle.
Kærlig hilsen Karen Margrethe, Marie, Pelle og Anna.

Onsdagssang: En ny salme om corona-tiden

Så er der onsdagssang!
I denne tid er vi vist alle blevet bevidste om, hvor godt og vigtigt det er med sang. Det har vi nu altid vidst i Ubberup... Desværre kan vi endnu ikke synge SAMMEN, men de næste onsdage får I en sang, I kan synge med på derhjemme. Vi begynder med en helt ny salme, som blev skrevet i marts 2020 af en norsk præst. Den handler om vores længsel efter at mødes igen. Melodien er smuk og let at lære. Vi håber, I vil lytte og måske synge med.
Kærlig hilsen Karen Margrethe, Marie, Pelle og Anna.

26. april - 2. søndag efter påske

Endnu en søndag uden gudstjeneste - øv!
Her kommer denne uges videohilsen fra kirken. Håber, I alle har det godt og kan holde modet oppe i denne tid.

Kh Karen Margrethe, Pelle, Marie og Anna.

Påskedag

Glædelig påske til jer alle!
Det håb, vi som kristne lever på, blev til påskemorgen, da Kristus opstod fra de døde. Døden fik ikke det sidste ord, og sådan har vi lov at håbe, at det også er i vores liv. Der findes altid mere - mere liv, mere glæde.

Intet kan erstatte påskemorgen i kirken med mange glade ansigter og salmesang, der får taget til at lette. Det er en stor sorg, at vi i år må undvære det. Men her får I dog en lillebitte påskehilsen fra jeres kirke og præst. Vi glæder os umådeligt, til vi igen kan holde rigtige gudstjenester sammen.

Langfredag

Langfredag dykker vi ned i sorgen og smerten. Hvis du vil dykke med, så kig med her.

Dagens salme er "Hil dig, Frelser og Forsoner".

Skærtorsdag

Så er det blevet skærtorsdag i den mærkeligste påskeuge nogensinde... Her kommer dagens indslag fra valgmenigheden.
Præsten læser en af skærtorsdags tekster og holder en kort prædiken. Dagens salme er "Du som har tændt millioner af stjerner" af Johannes Johansen. Vi har fået lov af salmedigterens arvinger til at sætte salmens tekst på videoen, så I derhjemme kan synge med.

Palmesøndag

I dag er det kirkens fødselsdag, hurra hurra hurrrraaaa!
Siden 1873 har der været fejret påske i kirken hvert eneste år. I år er det anderledes. Vi må fejre påske hver for sig. Men en hilsen fra kirken skal her lyde. Vi håber, I alle er raske og ved godt mod.

Videoen her indeholder en salme (med tekster, så du kan synge med), evangelielæsning, prædiken, fadervor og velsignelse.
God palmesøndag til jer allesammen.

En video-hilsen fra din kirke

Pga. corona-epidemien kan vi desværre ikke afholde gudstjenester og møder i valgmenigheden. Derfor må vi forsøge at nå hinanden på nye måder. Vores præst har lavet denne lille videohilsen til jer.
I påsken vil der blive lagt flere små videoer ud.

BegivenhedDato

Ingen gudstjeneste. Årsmødet i Rødding/Bovlund er desværre aflyst